Starity

Adele a Billboard Music Awards legnagyobb esélyese

2012. április 20. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Összesen 18 jelölést kapott a brit énekesnő a hamarosan megrendezésre kerülő Billboard Music Awardson, amiből a jelek szerint jó párat be is fog váltani.

hirdetés
Adele a Billboard Music Awards legnagyobb esélyese

Hamarosan megrendezésre kerül a 2012-es Billboard Music Awards, és idén a jelek szerint a brit énekesnő, Adele zsebeli majd be a legtöbb díjat, hiszen 18 jelölésből legalább felét be is váltja.

A legesélyesebb előadók között még ott tündököl a barbadosi énekesnő, Rihanna, az LMFAO, Lil’ Wayne és Katy Perry is. Ők mind ott lesznek a május 21-én megrendezésre kerülő díjátadón. Adele a Legjobb előadó kategóriában olyan sztárokkal áll szemben, mint Lady Gaga, Rihanna, Lil Wayne, Justin Bieber, Drake, Bruno Mars és Chris Brown.

A Legjobb női előadó kategóriában pedig olyan énekesnőkkel áll szemben, mint Katy Perry, Nicki Minaj és Rihanna. A brit énekesnőnek úgy látszik, jól megy a szekere, és sikert sikerre halmoz, hiszen nemrég felkerült 2012 legbefolyásosabb emberei közé is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek