Starity

A Double Take lenyomja Rebecca Blacket

2012. április 23. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Double Take április 15-én jelentette meg Hot Problems című videóját a YouTube-on, és ez alatt a nyúlfarknyi idő alatt több mint négymillió kattintást generáltak, ráadásul a dal máris a Friday utódjaként van számon tartva.

hirdetés
A Double Take lenyomja Rebecca Blacket

Rebecca Black ideje lassacskán lejár, hiszen itt a legújabb YouTube-szenzáció, a Double Take. A testvérpár videója pár napja került fel a világhálóra, máris több mint négymillió nézőjük akadt, és persze töménytelen mennyiségben érkeznek a vélemények, feldolgozások és paródiák.

A dalt máris kikiáltották az új Fridaynek, bár míg Rebecca Black a dalában a hétvége eljöttét ünnepelte, a Double Take egy limuzin hátsó ülésén azon kesereg, hogy mennyi atrocitás éri őket vonzó küsejük miatt.

„Nekünk, dögös lányoknak is vannak problémáink, olyanok vagyunk, mint te, kivéve, hogy dögösek vagyunk”éneklik, sőt a klip második felében egy rapbetéttel is megpróbálkoznak.

A videó alá fűzött hozzászólások és a tetszési index alapján a problémát meg is oldották a videóval, hiszen szépségük helyett most az énektudásuk teljes hiánya a téma.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek