Starity

Radics Gigi: „Első a karrier, aztán a pasik”

2012. április 21. 12:12   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Megasztár üdvöskéje bevallotta, hogy még sosem csókolózott, és az első randija is még várat magára. Szinte minden erejét az éneklés köti le, ideje sem lenne a szerelemre.

hirdetés
Radics Gigi: „Első a karrier, aztán a pasik”
Fotó: TV2

A Megasztár egyik legigéretesebb versenyzője minden bizonnyal a 15 éves Radics Gigi, aki kortársaival ellentétben még nem érdeklődik a pasik iránt. Minden erejével az éneklésre koncentrál, és jó úton halad, hogy elismert énekesnő váljon belőle.

Gigi zárkózott típus, így sokkal jobban szeret otthon lenni a családdal, mint haverokkal bulizni. A pasizás és a szórakozás egyáltalán nem hiányzik az életéből, és bele sem férne az idejébe, hiszen a fiatal lány kizárólag a jövőjére koncentrál.

„Tudom, hogy a legtöbb velem egykorú lánynak már van barátja, túl van az első kézfogáson és csókon. Velem ez másképp van. Én még szerelmes sem voltam soha, így barátom sem volt még, és sosem csókolóztam. Lehet, hogy ez ciki, de én nem bánom, mert most csak a karrieremre szeretnék koncentrálni. Tizennyolc évesen, majd ha megalapoztam a jövőmet, szeretnék egy pasit” – árulta el a Borsnak a kissé szégyenlős Gigi.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek