Starity

Barabás Heni meghódította Európát

2012. április 23. 01:01   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Londonban bővítette portfólióját újabb anyagokkal a tizenkilenc éves magyar modell.

hirdetés
Barabás Heni meghódította Európát

Magyarország egyik nagy reménysége, Barabás Henriett karrierje akkor indult be, amikor a New Yorker 2011-es őszi kampányának arca lett. Azóta dolgozott Szingapúrban, ahol olyan nívós divatanyagokkal bővítette portfólióját, mint a Shiseido Advertorial, a Harper's Bazaar vagy a L'Officiel, Tokióban pedig egy Kosé-kampányt is magáénak tudhatott.

Heni pár hónapja Párizsba utazott, itt azonban nem ment minden zökkenőmentesen, mivel 170 centiméteres magassága nem mondható elegendőnek. A hátrány ellenére a VIVA Models mégis leszerződtette, és ezzel kitárultak a kapuk Európa felé. Ez után következett még egy fantasztikus hír: a VIVA London is felvette a 19 éves lányt, így a londoni ügynökség kérdése is megoldódott.

Forrás: Glamour Online

Az Attractive Models üdvöskéje az elmúlt hetekben három újabb fotósorozattal bővítette portfólióját. A világszerte népszerű online webshop, az ASOS katalógusában, a Volt magazinban és a View of the Time-ban is modellt állt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek