Starity

A The Grenma bemutatta új albumát

2012. április 23. 16:04   |   Szerző: Lottinha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szalay Csongor és bandája tegnap megkezdte lemezbemutató turnéját, amelynek első állomása a Dürer kert volt. A buli fergetegesre sikerült, a banda nemcsak zenével, de az albumot, a Budapest Soft Core-t hirdető pólókkal, pengetőkkel és más ajándéktárgyakkal is készült.

hirdetés
A The Grenma bemutatta új albumát

Április 21-én zajlott le a The Grenma lemezbemutató koncertje az Ajtósi Dürer soron található Dürer kertben. A banda számára is új élmény volt a koncert, mivel már hat hónapja nem álltak színpadon.

Az estét a Nonverse indította, majd őket követte a Till We Drop nevezetű együttes, mely most ünnepelte második születésnapját. A két fergeteges fellépés után a közönség már igen felfokozott állapotban várta az est fénypontját, a The Grenma megjelenését.

Tíz óra tájban kezdődött a koncert, mely során Csongor felhívta azokat a rajongókat a színpadra, akik ismerik a Mennyire szeretném című dal szövegét. Több mint ötven ember énekelte a közismert slágert a színpadon, miközben a banda tagjai szerényen meghúzódtak a háttérben.

A koncert végére a közönség el sem akarta engedni az együttest, háromszor is visszatapsolták őket. Az estét a Fekete Teve nevű együttes zárta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek