Starity

Michael Jackson újra a színpadon

2012. április 23. 16:04   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Idén lesz három éve, hogy a popkirály eltávozott az élők sorából, ám a rajongók újra megtekinthetik őt a színpadon – hologramként.

hirdetés
Michael Jackson újra a színpadon

A pop koronázatlan királyának 2009. június 25-én bekövetkezett halála az egész világot megrázta, és rajongók tízezreinek okozott szomorúságot a hír. A vizsgálatok szerint a legenda halálát különféle gyógyszerek okozták, amiért orvosát, Dr. Conrad Murray-t négy év börtönbüntetésre ítélték gondatlanságból elkövetett emberölés vádjával.

Jacko halála után több emlékkoncertet is tartottak az elhunyt poplegenda tiszteletére, és most a sztár bátyja, Jackie Jackson egy új ötlettel állt elő: szeretné húsz év után újraegyesíteni a gyerekkori csapatukat, a Jackson Five-ot, és MJ-t hologram formájában hoznák vissza a színpadra.

Jackie-ben akkor fogalmazódott meg a gondolat, amikor látta Snoop Dogg, Dr Dre és a tizenöt éve elhunyt Tupac hologramos előadását a kaliforniai Coachella fesztiválon, majd ezt nyilatkozta: „Lehetett volna Michael is – abszolút. Hát nem lenne csodálatos? Ami azt illeti, már tervben volt két éve Michael Cirque du Soleil show-jánál is.”

Jacko hologramját is valószínüleg a Tupacnél bevetett CGI technológiával fogják megjeleníteni, ami a raplegenda esetében csaknem 150 ezer dollárba került.


Snoop Dogg és a Tupac-hologram

A Jackson család egyik közeli ismerőse szerint ez lesz minden idők legjövedelmezőbb turnéja.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek