Starity

Megjelent Tone Damli és Eric Saade közös dala

2012. április 22. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Eric és Tone egy ideje együtt dolgozott, ennek a közös munkának a gyümölcse az Imagine, amely tegnap jelent meg Norvégiában.

hirdetés
Megjelent Tone Damli és Eric Saade közös dala

Eric néhány nappal ezelőtt írta a Facebookon, hogy a norvég énekesnővel, Tone Damlival dolgozik együtt. A közös dal címét – amely nem más, mint Imagine – is tudni lehetett, habár a megjelenés dátuma kétséges volt, egészen ez idáig. A kislemez hivatalos verzióban még csak Norvégiában elérhető.

A magyar Eric-rajongók joggal kérdezhetik, hogy ki is Tone Damli, a magyarok számára eddig ismeretlen énekesnő. Nos, a Skandináviában sztárnak számító hölgy 2005-ben – mindössze 17 évesen – tűnt fel a médiában, vagyis pontosabban a norvég Idolban, ahol rögtön második helyezett lett. 2006-ban a Dancing with the Starsban perdült táncra, 2009-ben pedig az Eurovízióra szeretett volna menni – ám Alexander Rybak maga mögé utasította a selejtezőn.

Tone Damli eddig négy nagylemezt jelentetett meg, az ötödik pedig még ebben a hónapban érkezik, amelynek egyik előfutára a Look Back című dal – ami majdnem megegyezik a korong címével is, ami nem más, mint Looking Back. A nagylemez második kislemeze az Erickel közös Imagine.

A dal érzelmes mivolta lévén elkezdődtek a pletykák is, hogy a két fiatal között talán szerelem szövődik. Eddig egyik fél sem nyilatkozott ez ügyben, ám az biztos, hogy Mr. Saade exe, Molly Sandén is talált magának egy helyes duettpartnert.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek