Starity

Gotye rosszul van legújabb dalától

2012. április 23. 16:04   |   Szerző: ophely88

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Los Angeles-i Coachella zenefesztiválon elkeseredetten nyilatkozott az ausztrál énekes arról, hogy már rosszul van a Somebody That I Used To Know című számtól, mert olyan sokszor játsszák, és nem tetszenek neki a dal remixverziói, sem pedig a Glee műsor feldolgozása.

hirdetés
Gotye rosszul van legújabb dalától

Wally de Backer Los Angeles egyik legnagyobb zenei fesztiválján mesélt arról, hogy nem érti a hirtelen jött nagy érdeklődést dala iránt, de nem is kér a médiacirkuszból, ezért három hónapos turnéja után visszatér hazájába, és újból felvesz egy albumot. Dalát a YouTube-on már több mint 116 millióan látták, és ezután kezdték el vásárolni albumát, mint a cukrot.

A 31 éves énekes Somebody That I Used To Know című dala tavaly júliusban jelent meg Ausztráliában, dala és albuma is első lett több jelentősebb külföldi zenei listán, meghódította Franciaországot és Kanadát, nemrégen pedig a Billboard 100-as listájának első helyére került, legnagyobb meglepődésére.

Wally szerint a videómegosztókon található feldolgozások (főleg a remixek) nem a legjobbak. „Én írtam a dalt, és minden, ami utána következett, meglepetések sora volt. Felveszed a dalt, te készítetted, és onnantól kezdve, ha más kezébe kerül, már csak néző lehetsz. Ez szürreális.”

Gotye nagyon unja már, hogy mindenhol a saját számát hallja, beteg tőle. „Nem nézek meg minden covert és paródiát, amit az emberek küldenek nekem. Eljön az a pont, amikor tudatosul bennem, és soha többé nem akarom hallani, hogy egyes emberek mit művelnek vele.”

Interjújából az is kiderült, hogy csatlakozik azokhoz a sztárokhoz, akiknek nem tetszett saját daluk a nagy sikerű Glee című sorozatban.

„Nagyon odafigyeltek az instrumentális hangszerekre, de a vokálok Glee-stílusúak lettek, nagyon száraz, autotune hangzása volt, és a ritmusnak semmi nyoma nem volt benne, mintha papírdobozból szólna zene.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek