Starity

Theo Hutchcraft és Dita Von Teese együtt járnak

2012. április 23. 16:04   |   Szerző: Mrs. Frankenstein

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Hurts énekese Marilyn Manson exnejével randizgat. Az új pár már több eseményen is együtt vett részt, valamint az újságírók előtt sem leplezik románcukat. Talán Theo sok keresgélés után megtalálta igazi társát? És vajon Dita tartós kapcsolatba keveredett az énekessel?

hirdetés
Theo Hutchcraft és Dita Von Teese együtt járnak

Theo Hutchcraft és Dita von Teese már az idei Coachella fesztiválon is a paparazzók szeme (és gépe) láttára váltott csókot. A világ első számú burlesque táncosa és a híres énekes nemrég a Los Angeles-i Chateau Marmont Hotelből is együtt távozott, bár akkor hármasban, Kelly Osbourne-nal.

Theo egyébként mostanában feltűnő gyorsasággal lép be és ki kapcsolataiból. Egy ideig randizgatott Marina Diamandisszal (Marina and the Diamonds), őt a híres Alexa Chung követte, majd Shermine Shahrivar. Dita közelében azonban nem váltották ilyen fénysebességgel egymást a férfiak: két évig volt Marilyn Manson felesége, és azóta sem sokat hallani magánéletéről.

A Hurts egyébként az új albumán (Happiness) dolgozik, így ha tavaly elhalasztottad volna velük a találkozást a Sziget fesztiválon, idén bepótolhatod ugyanott.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek