Starity

Kétséges a 2012-es LOL remake megjelenése

2012. április 23. 18:06   |   Szerző: ophely88

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az LA Times értesülései szerint a nagy sikerű, 2008-as francia film, a LOL remake verzióját még be sem mutatták a mozikban, de már most nem érdeklődik iránta a filmgyártó sem.

hirdetés
Kétséges a 2012-es LOL remake megjelenése

Az LA Times cikke beszámol arról, hogy Lisa Azuelos új filmje már sem a kiadókat, a forgalmazókat, de még a terjesztőket sem érdekli. A Lionsgate Lisa Azuelos áldását kérte a 2012-es remake-re, és meg is kapták, ám Lisa már megbánta, hogy igent mondott nekik. Az eredeti filmben Sophie Marceau és Christa Theret szerepelt, míg az új verzióba sikerült Miley Cyrust és Demi Moore-t beszerezni, ám úgy tűnik, még a nagy nevek sem elegendőek ahhoz, hogy érdemes legyen törődni a filmmel. A népszerű filmes cég ugyan berendelte a produkciót, mégis úgy döntött, hogy a neves Az éhezők viadala és Várandósok című projektet részesíti előnyben, jegelve ezzel a remake-et.

A film megjelenését május 4-ére tették, hogy A bosszúállókkal együtt kerülhessen a mozikba. A stúdió tervei szerint egyből DVD-re készült volna, ám a terjesztők azzal a feltétellel vállalják a terjesztést, ha a film megjelenik legalább száz nagyobb moziban. Ehelyett hét nagy moziban fog megjelenni, és kétséges a DVD-megjelenés is, hiszen a filmmel nem foglalkoznak, semmiféle promóciós anyag nem készül, Miley Cyrus pedig nem kívánt részt venni a reklámozásban, ámbár ügynökén keresztül üzente, hogy elfoglalt – Twitter-oldalán olvasható, hogy a Szökés című sorozatot nézi állandóan, és a kutyáját sétáltatja.

Az eredeti és az új verzió rendezője, Lisa letört és csalódott. „Tényleg úgy gondoltam, hogy ez világszerte nézhető film lesz. A tinifilmek általában ijesztőek vagy vámpírok vannak benne, de soha nem élethűek. Ez a sztori nem pimasz és nem is bugyuta.”

A francia filmben egy anya-lánya kapcsolat kibontakozását láthatjuk, főszerepben az elvált és elkeseredett anyukával (Anne) és lázadó tinédzser lányával (Lola) a főszerepben. Az új verzióban némileg megújult a sztori, egy lázongó tini szerelmi életéről szól a film, egy olyan világban, ahol az ember le sem tudja tenni a telefonját.

A rendező beletörődött, és reméli, hogy legalább abban a hét moziba ülnek majd be emberek, hogy láthassák a filmet. A magyar megjelenési dátum a produkció IMDB oldaláról eltűnt, az eredeti 2008-as filmet tavaly mutatták be nálunk. Az idei produkcióban még Ashley Greene és a külföldön már az új Robert Pattinsonként emlegetett modellből színésszé avanzsálódott Douglas Booth is szerepel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek