Starity

Jake Gyllenhaal a Broadwayen is debütál

2012. április 23. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész ezúttal a színpadon mutatja be tehetségét, ugyanis szerepet kapott az If There Is I Haven’t Found It Yet című dráma-komédiában.

hirdetés
Jake Gyllenhaal a Broadwayen is debütál

A Roundabout Theatre Company a napokban bejelentette, hogy Jake Gyllenhaal élete első debütálására készül mint színpadi színész. A Prince of Persia sztárja ugyanis az If There Is I Haven’t Found It Yet című komédiában kapott szerepet a Broadwayn, melyet ősszel tudnak először megtekinteni az érdeklődők. A darabot Michael Longhurst rendezi.

Az If There Is I Haven’t Found It Yet próbái augusztus 24-én kezdődnek, hivatalosan szeptember 20-ától lehet rá jegyet venni a Harold and Miriam Steinberg Centerben, és tizenhárom héten keresztül, egészen november 25-éig lesz megtekinthető.

„Jake imádja a darabot és Terry szerepét is, én pedig nem is lehetnék ennél izgatottabb – vallja a rendező. „Provokatív, éleslátó és tele van humorral. Örülök, hogy elvállalta a szerepet.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek