Starity

Magyarországra jön az Evanescence

2012. április 23. 19:07   |   Szerző: nothingcanstopme

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A méltán népszerű arkansasi rockbanda legújabb, 2011-ben megjelent albumának turnéja során Magyarországra is ellátogat a nyáron.

hirdetés
Magyarországra jön az Evanescence

Június 18-án a Petőfi Csarnokban koncertet ad az elmúlt tíz év leghíresebb rockbandája, az Evanescence. Az Amy Lee által vezetett csapat még sosem lépett fel Magyarországon, de már jártak nálunk, itt forgatták ugyanis a Good Enough című szám klipjét.

A koncert legújabb albumukat, a 2011-ben megjelent Evanescence-t népszerűsítő turné része. Jelenleg az Egyesült Államokban folyik a turné, de májustól következnek az európai állomások is.

Ez a lemez a nagy visszatérésük, miután a 2006-os Open Door után újra átalakult a banda felállása, így mostanra az 1995-ben megalakult csapatból már csak az angyali énekesnő, Amy Lee maradt. A zenéjük is változott azóta, megjelentek az elektronikus elemek, és a zongora helyett a gitár került előtérbe. A rajongók egy része igencsak elítéli ezt a váltást, de sokan töretlenül kitartanak a banda mellett.

Az albumról eddig két klip jelent meg, a What You Want és a My Heart Is Broken, a következő klipes dal pedig nagy valószínűséggel a The Change lesz, az énekesnő utalt is erre egy interjúban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek