Starity

Tetoválást csináltatott Ariana Grande

2012. április 24. 01:01   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Victorious sorozat bájos színésznője túl van élete első tetoválásán, ami egy apró szívecskét ábrázol.

hirdetés
Tetoválást csináltatott Ariana Grande

A Nickelodeonon futó Victorious című sorozat 19 éves színésznője, Ariana Grande megcsináltatta élete első tetoválását, ami egy apró szívecskét ábrázol, és a lábujjára varratta.

A tetoválás pillanatairól videó is készült, aminek leírásában Ariana bőven kifejtette gondolatait a tetkóval kapcsolatban:

„Megcsináltattam az első tetkómat a stúdióban Sky Blúval [LMFAO], miközben egy nagyon vidám duettet vettünk fel, amit hamarosan hallhattok! (Nem a Tattooed Heart.) Ez az év volt az egyik legboldogabb és legfelvilágosodottabb a számomra, és szerettem volna valami különlegeset csinálni, hogy emlékeztessen erre az időre... írjuk az első albumomat, dolgozunk a kollégákkal és a legjobb barátokkal a Victoriouson, fiatalok vagyunk, körülvesz minket a vidámság és a szerelem.. így.. akartam valami örök dolgot csináltatni, ami emlékeztet arra, hogy legyek mindig hálás, és sose menjek biztosra, így.. csináltattam egy pici tetkót.

Utóirat: amúgy a Tattoed Heart az egyik kedvenc dalom, amit én írtam a közelgő debütáló albumomra.. egy kis részletet az elejéből beraktam ennek a videónak a végére.. remélem, nem bánjátok!

Szeretlek titeket, és köszönöm.”


A színésznő első tetoválása

Ariana tehát gőzerővel dolgozik bemutatkozó albumán, ami valószínűleg akkora sikereket fog elérni, mint a Put Your Hearts Up című dala, melyhez klip is készült.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek