Starity

Zaklatják VV Dyát

2012. április 25. 09:09   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Udvarlójának édesanyja keseríti meg a mindennapjait: egész nap hívogatja és órákig áll az ajtaja előtt. VV Dya a rendőrséghez fordult.

hirdetés
Zaklatják VV Dyát
Fotó: RTL Klub

VV Dya december óta tűri, hogy szinte naponta zaklatja valamivel egy középkorú hölgy, de most már betelt nála a pohár, feljelentette zaklatás miatt a rendőrségen.

„Először ennek a nőnek a fia keresett meg, írt egy levelet, amelyben arra kért, hogy barátkozzunk, majd otthagyta a postaládámban. Nagyon kedvesnek találtam, fel is vettük a kapcsolatot e-mailen keresztül. Ő soha nem volt tolakodó. De egyszer csak megtalált az anyja, aki arra kért, vele is legyünk barátok. Váltottunk néhány levelet, majd karácsonykor egyszer csak ott állt a bejárati ajtóm előtt egy hatalmas ajándékkal. Onnantól kezdve elindult a pokol. Ha két napig nem válaszoltam a fia e-mailjére, már szóvá tette, napi 5-6 levelet írt. Aztán valahonnan kiderítette a vonalas számom, és elkezdett hívogatni. Volt, hogy három órán keresztül állt a bejárati ajtóm előtt, és hallgatózott ” – mesélte a Blikknek VV Dya.

A valóvilágos celeb közölte az édesanyával és fiával, hogy rajongásuknak komoly következményei is lehetnek, ha nem hagyják abba, amit művelnek.

Erre a fiú szerelmet vallott, és bűntudatot próbált kelteni Dyában azzal, hogy ha megszakítja vele a kapcsolatot, akkor ő abba belehal. Édesanyja pedig bocsánatért esedezve küldött egy rózsacsokrot, valamint egy plüssmacit.

Hogy mi vár még Dyára, nem tudni, de a napokban a gépkocsija kerekét is leeresztette valaki, elképzelhető, hogy van összefüggés a két dolog között.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek