Starity

Ian Somerhalder már nem tagad

2012. április 25. 12:12   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Vámpírnaplók szívtiprója Ryan Seacrest műsorában vendégeskedett, és lelkesedve hangoztatta, hogy régen volt már egyedülálló nőfaló.

hirdetés
Ian Somerhalder már nem tagad

Ian Somerhalder és Nina Dobrev akarva-akaratlanul lerántották a leplet a kapcsolatukról az idei Coachella Fesztiválon, hiszen a lesifotósok kamerája előtt ölelték és csókolták egymást. Azonban a tényt, hogy együtt vannak, még egyikük sem erősítette meg hivatalosan sehol.


„Nian” a 2012-es Coachella Fesztiválon vállalta fel kapcsolatát

A Vámpírnaplók szívtipró vámpírja a napokban Ryan Seacrest rádiós műsorában vendégeskedett, ahol azt ugyan nem vallotta be, hogy Nina Dobrev és ő egy párt alkotnak, de többször említést tett arról, hogy az elmúlt másfél év alatt nagyon sokat változott az élete, és hogy a nőfaló, egyedülálló énjét már maga mögött hagyta, hiszen boldog kapcsolatban él.

Természetesen az interjú során szóba került a Damon és Elena között elcsattant csók is, amire Ian boldogan emlékszik vissza.

„Nem csak a rajongók számára volt egy felejthetetlen pillanat. Mi közben nem halljuk a zenét, csak a fejemben emlékeztem rá. De igazából a hangos szívdobogásom elnyomott mindent” – mondta a színész, aki azt is töredelmesen bevallotta, hogy nagy Florance + the Machine rajongó, és imádja az énekesnő hangját.

Vajon a sorozat követi a való élet eseményeit, és a Nina Dobrev által megformált Elena Gilbert végül Damon mellett köt ki, vagy visszatér Stefanhoz, akinek a szerelme ugyan tiszta és őszinte, de még maga sem biztos benne, hogy ő a legjobb választás számára? Az évadfináléban hamarosan minden kiderül, sőt, a hírek szerint az egyik Salvatore testvértől el is kell búcsúznunk egy időre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek