Starity

Jön az All Time Low új albuma

2012. április 26. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az All Time Low nevű alternatív pop-punk banda már stúdióba vonult, hogy elkészítse új lemezét, amely várhatólag év végén fog megjelenni.

hirdetés
Jön az All Time Low új albuma

A Baltimore-i fiúbanda legújabb lemezén dolgozik – ezt a banda a Twitter-oldalán és egy interjú során is megerősítette. Az albumon tíz dal kap majd helyet, és már a húsvéti ünnepek után elkezdték felvenni dalokat.

Rian Dawson szétütötte a dobokat. Kiváltságos dolog egy olyan bandában játszani, ahol ilyen tehetséges és határozott emberek vannak” – csiripelte az énekes, Alex Gaskarth a második napon, amikor a dobok hangját rögzítették.

A banda eddig négy nagylemezt adott ki, valamint zenéket készítettek olyan híres filmekhez, mint az Alíz Csodaországban vagy az Ördög Bújt Beléd.

Az albumaik egytől egyig sikeresek, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a slágerlistás helyezések. A US Billboardon a Nothing Personal című dal negyedik helyet ért el, valamint első helyet a US Alternativ Albums és US Rocks listákon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek