Starity

Zac Efron: „Anyukám a legnagyobb rajongóm”

2012. április 25. 16:04   |   Szerző: House Of Wax

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Zac Efron élete egyik legkínosabb pillanatát élte át, amikor édesanyjával közösen megnézték új filmjét, a The Lucky One-t.

hirdetés
Zac Efron: „Anyukám a legnagyobb rajongóm”

Zac új filmjében már nemcsak egy kis szájra puszi csattan el közte és partnere között, hanem két, hosszú percekig tartó forró ágyjelenet is látható.

A 24 éves sztár legutóbb édesanyjával látta a filmet, amelyről így nyilatkozott: „Együtt néztük meg a filmet, és igencsak zavarba ejtő volt. Csak néhány székkel ült arrébb tőlem, és habár megpróbáltam kerülni a tekintetét, nemigen jött össze. Persze csak színészkedtem, de tudtam, hogy az egész családom látja az ágyjeleneteimet, és ez szörnyen zavaró volt.”

Majd Zac boldogan hozzátette: „Szerencsére anyukám csak nevetett az egészen. A film végén csak annyit mondott: »ez az én fiam!« Az, hogy ennyire büszke rám, hihetetlen érzés volt. Az édesanyám a legnagyobb rajongóm. Mindig tippeket ad nekem, és mindig azt mondja, hogy kövessem, amit a szívem diktál.”

A sármos színész nem tétlenkedik, ugyanis már meg is jelentek következő filmjének, a The Paperboynak vadiúj képei. Zac filmbeli szerepéről egyelőre csak annyi tisztázott, hogy nagyon is kemény lesz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek