Starity

Az egész Hills sorozat kamu

2010. július 14. 19:07   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mindenki tudta, legalábbis sejtette, hogy a sorozat nem valós eseményeken alapul, ám eddig egyik szereplője sem vallotta be... most ez megváltozott.

hirdetés
Az egész Hills sorozat kamu

„Amit a TV-ben látsz, semmi sem igazi.”

Ezzel kezdte interjúját a People magazinnak Kristin Cavallari, az MTV-n futó The Hills című sikeres sorozat egyik főszereplője. Tehát a munka, bulik, barátságok, kapcsolatok alakulása a sorozatban egyáltalán nem igazi.

„A rajongóknak meg kell érteniük, hogy ez szórakoztatás – teszi hozzá a 23 éves lány. – Ez mind csak szórakozás... Soha nem filmezném le a közeli barátaim és a kapcsolatom fejlődését egy műsoron! Emlékszem, mennyire megbántottnak éreztem magam a karakterem bemutatása miatt a Laguna Beachen. Szóval egy kicsit abbahagytam ezt a dolgot... aztán, amikor visszajöttem, már a Hillsben játszottam.”

Valószínűleg azért most mesélte el ezeket Kristin, mert nemrég ért véget a sorozat. Tegnap adták le a legutolsó epizódot a TV-ben, és a rajongók nagy örömére nemsokára kijön DVD-ben. Kíváncsiak tehát az emberek: vajon a színészek fognak-e újságokban szerepelni – egy nem Hillses témával kapcsolatban...

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek