Starity

Különleges akusztikus koncertet ad a MoodEdge

2012. április 26. 12:12   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Hantos Zoltán által létrehozott akusztikus, instrumentális, egyszemélyes zenekar a budapesti Rézmál pubban mutatja be különleges produkcióját.

hirdetés
Különleges akusztikus koncertet ad a MoodEdge

Manapság az akusztikus zene korántsem kap akkora figyelmet, amekkorát érdemelne. Számtalan méltatlanul ismeretlen, igazán tehetséges zenész, zenekar létezik ebben az országban, de mégsem hallunk a legtöbbjükről soha. Ezen igazán érdemes változtatnunk, úgyhogy itt az idő a kisebb koncerteket is meglátogatni. Erre egy remek alkalmat kínál a MoodEdge projekt által megszervezett est fővárosunkban, május 4-én a Rézmál kávéház és pubban.

A MoodEdge alapvetően egy akusztikus, instrumentális fingerstyle gitárzene, melyet Hantos Zoltán hozott létre, és művelt egy egyszemélyes produkcióként. Ennek a műfajnak az a lényege, hogy egy hangszeren szólal meg egyszerre több dallam is, így a teljesség érzetével élvezhetjük ezt a nem mindennapi koncertet.

Az esén a MoodEdge két másik taggal kibővülve egy trióként lép majd színpadra. Zoli mellé Bokodi Bálint is csatlakozik, aki hegedűjével és énekhangjával támogatja meg az előadást, valamint Horváth Andor akusztikus gitárjátékával és tudásával segít be a dallamokba. Így együtt egy igazán különleges, modern, népi elemekkel tűzdelt meghatározhatatlan stílusú produkciót adnak elő a nagyérdeműnek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek