Starity

Szunai Lindát baleset érte

2012. április 26. 19:07   |   Szerző: Corby

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Miss World 2011 Hungary nyertesét autóbaleset érte, ahonnan rögtön kórházba szállították, és kisebb-nagyobb sérüléseit ellátták.

hirdetés
Szunai Lindát baleset érte

A Miss World 2011 Hungary szépsége Budapest utcáin közelekedett nyereményautójával, amikor hirtelen elé vágott egy másik kocsi. Linda szerencsétlenségére nem tudott fékezni, így belerohant az autóba. A baleset körülményeit még vizsgálják.

„A belső sávban haladtam, amikor elém vágott egy autó, pont a zebra előtt. Nem volt időm lefékezni, hátulról belementem. Nem emlékszem minden részletre, a szemtanúk szerint az ütközés után két percig meg sem mozdultam, csak ültem a kocsiban. Amikor kiszálltam, akkor láttam, hogy egy motoros is részese volt az ütközésnek. Nem voltam magamnál, az anyukámat is a rendőrök értesítették. Én azt sem tudtam neki elmondani, hogy hol vagyok pontosan, csak sikítottam a telefonban. Nagyon megrémültem” – mondta a Blikknek szépség.

Linda szerencsére kisebb zúzódásokkal megúszta a koccanást, így már haza is ment a kórházból.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek