Starity

Megjelent Nicki Minaj új klipje

2012. április 28. 13:01   |   Szerző: hellorl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A legújabb kisfilm a Starships című dalhoz készült. A dalt márciusban már leforgatták, azonban csak a napokban töltötték fel Nicki VEVO-csatornájára.

hirdetés
Megjelent Nicki Minaj új klipje

A dal a Pink Friday: Roman Reloaded című albumáról való, amely 2012. április 3-án jelent meg. A kisfilmet márciusban kezdték el forgatni, Anthony Mandler rendezésében. A rajongók is erre a klipre számítottak a Stupid Hoe után, mégis a Beez In The Trap lett a következő. Most azonban láthatjuk a Starships kisfilmjét is, amelyet Hawaiin forgattak. A dalon érződik, hogy RedOne volt a producer, aki több Lady Gaga-, Pixie Lott-, Alexandra Burke-dalban is segédkezett.

A klip Hawaiin játszódik, Nicki többek között egy zöld parókában és egy kis bikiniben mutatja meg bájait. A gyönyörű természet mellett nagy hangsúlyt kaptak a színek. A klip jobb fogadtatásban részesült eddig, mint az első, a Stupid Hoe. Ezt a rajongói megerősíthetik a Twitteren kersztül is, hiszen Nicki visszatért az oldalra, 10 nap kihagyás után.

Minaj szerint a Starships az eddigi legjobb munkája, és nagyon izgatott volt a megjelenése előtt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek