Starity

Victoria Justice érett dalokon dolgozik

2012. április 28. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Victorious sztárja nagyon elfoglalt mostanában, hiszen sorozata harmadik évadán kívül a Paramount Pictures Fun Size című filmjét is forgatja. Ez viszont nem jelenti azt, hogy nem dolgozik gőzerővel saját dalain.

hirdetés
Victoria Justice érett dalokon dolgozik

Az ifjú szinész-énekesnő nemcsak a victoriousbeli dalokon dolgozik, hanem szólóalbumán is, amelyen rengeteg saját dal lesz hallható. Noha ő nagyon büszke a munkájára, a barátai kissé aggódnak. Erről Victoria a Rolling Stone magazinnak beszélt bővebben.

„A legtöbb dalt, amit egy bizonyos emberről írtam, el is játszottam nekik, de ők erről nem tudtak, és egy kissé paranoiássá tettem őket. Ez teljesen kikészítette őket. Vannak dalaim szerelemről, arról, milyen mérges tudok lenni, hogy mennyire tudok szeretni valakit, vagy csak véletlenszerű dolgokról.”

Ezenkívül az MTV is meglátogatta Victoriát a forgatás alatt, ahol ezt nyilatkozta új albumáról: Azt hiszem, a saját dalaim eltérnek a sorozatbeliektől. Szeretem a széria zenéjét, nagyon szórakoztató. Szeretem hallgatni őket, de amikor a saját dalaimon dolgozom, úgy gondolom, az talán egy kicsit érettebb feladat. Most próbálom megtalálni a saját utamat.”

„Akkor akarom kiadni az albumomat, amikor úgy gondolom, hogy jobb már nem lehet, és száz százalékosan arra akarok koncentrálni. Teljesen benne akarok lenni, mind a szövegben, mind a zenében”tette hozzá.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek