Starity

Maggie Rose, a popzene régi-új sztárja

2012. április 30. 14:02   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Margaret Durante néven vált ismertté Maggie Rose amerikai énekesnő, aki új névvel és zenével szeretné meghódítani a közönséget. Jelenleg új albumát készíti, amelyről az első kislemez nemsokára megjelenik.

hirdetés
Maggie Rose, a popzene régi-új sztárja

Margaret Durante 2010-ben kezdte énekesi karrierjét, mikor feldolgozta a Kings of Leon Use Somebody című dalát. Dalai jól szerepeltek a slágerlistákon, ám a nagy áttörésre még nem került sor.

Tavaly a country zenét kicsit hanyagolva pop stílusban énekelte fel két új dalát Breakout és Watch me címmel, amelyek helyet a kaptak a Shake it up című televíziós sorozat zenei albumán.

Idén gondolt egyet és megváltoztatta nevét, mostantól kezdve már Maggie Rose néven tartják számon. A név mellé új külsőt is választott: a szelíd country lányból dögös nővé vált, megmutatva ezzel, hogy a folyamatos változás igenis fontos az emberek életében.


Régen és most

Legújabb albumának munkálatai jelenleg is zajlanak, a lemez felvezető single-je pedig nemsokára a boltokba kerül. Azt nem tudni, hogy az énekesnő mely zenei stílusban énekli fel új szerzeményeit, abban azonban biztosak vagyunk, hogy ezúttal is remek dalokat fog készíteni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek