Starity

Taylor Swift megműttette a melleit?

2012. április 28. 21:09   |   Szerző: SugarGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Pár hónap alatt hatalmasat nőtt Taylor Swift melle. A pletykák szerint implantátumokat rakatott be a fiatal countryénekesnő.

hirdetés
Taylor Swift megműttette a melleit?

Taylor Swift sosem nagy melleiről volt közismert, és nem is mutatta, hogy ez zavarná. Pár napja viszont szembetűnő változásokon ment keresztül a kérdéses testrésze. A country-csillag egy hamis meztelen fotón kívül nem igen büszkélkedhet botrányokkal, azonban most szövődik körülötte egy, mely azt feltételezi, hogy plasztikai sebészekkel csináltatta meg kebleit.

Taylor pár napja egy csinos, csíkos ruhában lépett ki az utcára, és bár nem kívánt túl nagy feltűnést kelteni, a lesifotósok mindegy egyes mozdulatát megörökítették. A képeken szembetűnő, hogy a lánynak a korábbihoz képest jóval nagyobbak a keblei. Ekkora változás nem igazán történik egyik napról a másikra, így joggal feltételezhetjük, hogy kés alá feküdt a korábban természetességéről híres sztár.

Swift eddig még nem nyilatkozott az üggyel kapcsolatban, így mindenki döntse el maga, hogy mit gondol. A változás tagadhatatlan, a kérdés csupán az, hogy a sebésznek köszönheti-e nőiesebb idomait vagy egyszerű optikai csalódás az egész.


Taylor Swift 2012 februárjában (balra) és áprilisában (jobbra)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek