Starity

Katy Perrynek új pasija van

2012. április 29. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A két héttel ezelőtt megrendezett Coachella Valley Music and Arts Festivalon gabalyodott össze a két fiatal, ráadásul már az első nyilvános csók is elcsattant köztük!

hirdetés
Katy Perrynek új pasija van

Katy és Russell Brand válásától volt hangos a média, ám a szakítás után négy hónappal az énekesnő már meg is találta a boldogságot egy zenész mellett. Az énekesnő baráti körébe tartozik Kristen Stewart és Robert Pattinson, a popcsillag rajtuk keresztül ismerte meg a Florence & The Machine gitárosát, Robert Ackroydot.

A Female First értesülései szerint az angol gitáros a fesztiválon és az azóta eltelt hetekben jobban is megismerte Katy barátait, akik nagyon kedvelik őt, és sok időt töltenek együtt. Többek között a pár az indiói Coachellán együtt bulizott Rihannával és Shannon Woodwarddal is.

A róluk készült képeken Katy és Robert bájosan mutatnak egymás mellett; a kézfogáson és az ölelkezésen túl már egy következő szintre léptek. A képek tanúsága szerint már az első csók is elcsattant köztük, és nagyon boldognak tűnnek egymás mellett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek