Starity

William Levy sikert hozott Elizabeth Gutiérrez életébe

2012. április 30. 14:02   |   Szerző: Ancsu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár már egy ideje külön élnek, támogatják egymás karrierjét, és már most nagyon sokat köszönhetnek egymásnak, főleg Elizabeth.

hirdetés
William Levy sikert hozott Elizabeth Gutiérrez életébe

William Levy és Elizabeth Gutierrez már egy éve, hogy külön élnek, ennek ellenére a színésznő minden táncshow-ban ott volt exbarátja mellett, hogy támogassa, és most úgy tűnik Levy sikert hozott volt élettársa életébe.

„Bár külön vagyunk Elizabeth-tel, mi mindig támogatni fogjuk a másik karrierjét, és örülünk a másik sikerének” – mondta a táncos lábú William.

Mivel Elizabeth tökéletesen beszéli az angol nyelvet, néhány producer felfigyelt rá Hollywoodban. Los Angelesben született, és élete nagy részét az Amerikai Egyesült Államokban töltötte, így semmi akadálya nem lenne egy hollywoodi film leforgatásának. A hírek szerint, egy producer már felvette a színésznővel a kapcsolatot, és felajánlott neki egy tervet, melybe ha Gutierrez beleegyezik, jövő év elején le is forgathatja a filmet.

Ha ez megtörténik Elizabeth köszönetet mondhat volt párjának, hiszen ha William nem kap szerepet a Dancing with the Starsban, akkor Elizabeth se megy oda, és nem kap szerepajánlatot.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek