Starity

Miley Cyrus az éhezés megelőzéséért küzd

2012. április 30. 14:02   |   Szerző: Vegas

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A világhírű sztár megpróbál tenni az éhező emberek csökkentéséért Amerikában, így csatlakozott egy szervezethez, amely az összegyűjtött adományokból megpróbál élelmet nyújtani az éhező embereknek.

hirdetés
Miley Cyrus az éhezés megelőzéséért küzd

Miley Cyrust sokan elítélik mostanában a botrányos viselkedése miatt, de kevesen tudják róla, hogy mennyire jószívű. A hírnevét mindig felhasználta a jótékonykodásra, nem ez volt az első eset, hogy segít a rászorulókon, így történt most is, mikor nevét adta a Feeding America nevű projekthez.

A kezdeményezés kampányában feltűnt sztárok az eddigi legkeményebb szerepüket játszották el: olyanokat, akik nem tudnak élelmet adni a családjuknak. Nem csak Magyarországon, hanem Amerikába is nagy probléma az éhezés, ezért szeretnének segíteni ezeken az embereken, akiknek a mindennapi élelem is gondot jelent.

A Feeding America egyébként egy Egyesült Államokbeli nonprofit szervezet, amelyet 1979-ben alapítottak. Hasonlóan a magyarországi Minden gyerek lakjon jól nevű kezdeményezéshez, az American Idolban is meghirdették a projektet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek