Starity

Kim Kardashian elvette Justin szüzességét?

2010. július 15. 00:12   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 16 éves Justint és a 30 éves Kim Kardashiant pár hónapja láthatjuk együtt. A két fél tagadja a viszonyt, annak ellenére is, hogy nemrégiben kézen fogva látták őket és nyilvánvaló románcra utaló üzeneteket küldözgetnek egymásnak Twitteren keresztül.

hirdetés
Kim Kardashian elvette Justin szüzességét?

Kim Kardashiant (29) legutóbb Cristiano Ronaldóval (25), az újdonsült apukával hozták össze, Justin Biebert pedig hírbe hozták Kim húgával, a modell Kendall Jennerrel (14) is. Mindez csak álca lenne? PR-fogás? Tény és való, hogy Kendall inkább Justinhoz való lenne.

A kétértelmű üzenetek és a fotók sem állíthatóak biztosnak. Nemrég Justin ezt az üzenetet mellékelte egy közös, Kimmel készült fényképe alá:

"Look its my girlfriend @kimkardashian."
"Nézzétek, ő itt a barátnőm @kimkardashian."

Valamint a fiú nem tagadja vonzalmát a 14 évvel idősebb nő iránt: "Kim fantasztikus nő, a családját és őt is imádom. Örömmel tartottam velük a Bahamákra, szívesen tartoznék egyszer közéjük.

Egyes források források szerint Kim már Justin szüzességét is elvette. A többi Kardashian-lány nem volt hajlandó kommentálni a pletykákat, annyit viszont elárultak, amit a valóságshowjukban is hallhattunk már: “I officially have Bieber Fever!!!". Tehát Bieber örökké és tagadhatatlanul.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek