Starity

Modell lesz Stohl András lányából?

2012. május 01. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lehet, hogy hamarosan újabb magyar modellel büszkélkedhetünk, ugyanis egy modellügynökség sok fantáziát lát Stohl András nagyobbik lányában, Lucában.

hirdetés
Modell lesz Stohl András lányából?

Egy modellügynökség tulajdonosa úgy gondolja, hogy Stohl Buci legidősebb lányából, Lucából remek modell válhatna, hiszen mindene megvan, ami egy sikeres modellnek kell.

„Lucát már egy ideje figyeljük. Akkor vettük észre, amikor az édesapja körül kialakultak a problémák, és ő is a címlapokra került” – mondta Svincsók László, aki a Cosmodels nevű modellügynökség feje.

Arról is beszélt, milyen lehetőségei lennének a lánynak külföldön: „Beutazhatná az egész világot, szerintem a legnagyobb cégek versenyeznének érte! Magyarországon csak zsebpénzt lehet keresni, és kitörésre sincs lehetőség. Eleinte biztosan nehéz lenne neki, hogy megtanulja a szakmát, hogy belerázódjon a castingok világába és megszokja a fényképezőgépeket, de ha kitartó, akkor egy fotózásért akár milliós összeget is kaphat.”

A Blikk információi szerint nemcsak Luca, hanem a legkisebb lány, Franciska is felkeltette az érdeklődését, mivel az ügynökség gyerekeket is szerződtet. Svincsók László úgy látja, hogy a göndör, szőke hajú, kék szemű kislány tökéletes gyermekmodell lenne.

Stohl András nem lepődött meg az ajánlaton, és támogatná lánya karrierjét, aki korábban elmondta, járt már divatbemutatón, igaz, csak vendégként, de nagyon tetszett neki a nyüzsgés és az elegancia.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek