Starity

Valóságshow-t indít a Jonas tesó

2012. május 01. 05:05   |   Szerző: cintia0023

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Jonas Brothers tagjai összeálltak Ryan Seacrest producerrel egy sorozat erejéig, amely az E! csatornán lesz látható hamarosan.

hirdetés
Valóságshow-t indít a Jonas tesó

Kevin Jonas és a felesége, Danielle lesznek a főszereplői az E! csatorna új sorozatának, a Married to Jonasnak, amely a reality világába kalauzolja el a nézőket. Visszatérő szereplőként lesznek jelen a további családtagok, Nick és Joe.

„Danielle egy igazi Hamupipőke-történetet tudhat maga mögött. A Jonas név egyet jelent a zenei hírnévvel, valamint a rajongók mérhetetlen szeretetével – mondta Lisa Berger, az E! csatorna szórakoztatási osztály elnöke. – A sorozat, amely rendkívüli bepillantást enged egy fiatal házaspár magánéletébe, egyedülállónak számít. Bemutatják, hogy miken mentek keresztül a fiatalok, és milyen boldogságban élnek most.”

A show főszereplői Danielle és Kevin. Míg a lány egy igazi, nagyszájú olasz a Deleasa családból, addig a fiú a visszafogott, de annál híresebb. A páros 2009 decemberében házasodott össze, és ezzel a lányt a Jonas család teljes jogú tagjává avanzsálták.

„Még élénken él bennem az emlék, amikor először találkoztam a srácokkal – mondta Seacrest, aki a sorozat egyik producere, Stephanie Bloch Chambersszel és Adam Sherrel az oldalán. – Amikor megtudtuk, hogy Dani férjhez ment Kevinhez, és a kis család egy új taggal bővült, elöntött minket a kíváncsiság, hogy vajon hogy élhetik az életüket, milyen, amikor a megszokott idillbe belép egy új személy, történetesen egy fiatal feleség személyében. Tudtuk, hogy még egy popsztár életében is vannak problémák. A sorozatban sok mindenre fény derülhet: többek között a két szerelmes közti hullámvölgyeket, a családi összejöveteleket, valamint az egyéni karrier alakulását is lencsevégre kaptuk.”

A sorozatra már nem kell sokat várni. A fanatikus rajongók az E! csatornán követhetik nyomon a két fiatal életének alakulását.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

jonas nick Kevin reality
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek