Starity

Agyhártyagyulladást kapott a megasztáros

2012. május 02. 13:01   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Talán Attila újra tanult beszélni és járni, miután gyermekkorában hosszú heteket töltött kórházban súlyos betegsége miatt.

hirdetés
Agyhártyagyulladást kapott a megasztáros
Fotó: TV2

Talán Attila maga is nehezen hiszi el, hogy nagy esélye van megnyerni egy olyan tehetségkutatót, amint a Megasztár. Gyermekkorában volt időszak, amikor a járás és a beszéd is komoly problémákat okozott nála, miután megcsípte egy kullancs.

„Az első osztály előtt, hatéves koromban támadott meg a betegség. Rendszeresen jártam táborokba, akkor is épp Dunabogdányba utaztunk. Már induláskor rosszul voltam, hányingerrel küszködtem, majd az első nap el is ájultam. Mentővel vittek kórházba, ahol azonnal infúzióra kötöttek, majd kiderült, hogy agyhártyagyulladásom van, valószínűleg egy kullancstól. Egyik kórházból a másikba vittek a szüleim, hogy segítsenek rajtam, a gyulladás ugyanis nemcsak a beszédközpontomat támadta meg, de járni is képtelen voltam – mesélte élete legszörnyűbb időszakát a Blikknek.

Attila bár felépült, azóta is retteg ettől a betegségtől, ezért fokozottabban figyel az egészségére.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek