Starity

Mark Ruffalo még hatszor bújik Hulk bőrébe

2012. május 02. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A bosszúállók sztárja nemrégiben hat újabb Hulk-filmre kötelezte el magát.

hirdetés
Mark Ruffalo még hatszor bújik Hulk bőrébe

A nagydarab bosszúálló, Mark Ruffalo néhány órával ezelőtt írt alá egy szerződést, melynek értelmében még hat alkalommal adja arcát és testét Hulkként különféle filmekhez.

Bruce Banner és a zöld alteregójának karaktere legutóbb a nagyra értékelt A bosszúállók című filmben jelent meg, amely még mindig rekordokat döntöget. A Vakság sztárja szinte mindenkit lenyűgözött alakításával, ettől függetlenül felmerülhet a kérdés: miért szeretne Mark még hat hulkos filmet készíteni? Nos, a válasz egyszerű: a zöld szörny rengeteg zöldhasút hoz a stúdiónak, hiszen A bosszúállók már több mint 180 millió dollárt kaszált világszerte, és még azelőtt milliós elővételi árak folytak be, mielőtt mozikba került volna a kasszasikernek ígérkező akciófilm.

Arról még nincs információ, hogy esetleg Chris Hemsworth, Robert Downey Jr vagy akár Chris Evans szerepelne-e bármilyen alkotásban, amelyben Hulk is, ettől függetlenül Ruffalo nagyon izgatott a szerződés miatt, és már tárgyalások folynak az esetleges készülő munkákról.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek