Starity

Tombolnak a robotok Chicago városában

2010. július 15. 10:10   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A film készítői felhívták a figyelmet, hogy lesz kissebb - nagyobb fennakadás, és káosz a forgatások során, de ezt ők sem gondolták ennyire komolyan.

hirdetés
Tombolnak a robotok Chicago városában

A Transformers 3 forgatásai már javában zajlanak. Jelenleg Chicago utcáit foglalták el a robotok. A belvárosban teljes a káosz. Több útkereszteződést lezártak, ráadásul a rajongók sem férkőzhetnek kedvenceik közelébe, még pihenőidőben sem. A "fanok" azonban leleményesek, és a romok között rohangáló két sztárt, Patrick Dempsey-t és Shia LaBeouf-ot - a tiltás ellenére - már többen felvették kamerával.

A város vezetése örül a felfordulásnak, hiszen 20 millió dollárt ad hozzá a produkció a költségvetésükhöz... ennek ellenére a lakosság már alig várja a forgatások végét.

A hírek szerint még több nagyváros félhet, hogy a robotok náluk kezdenek el pusztítani, hiszen tervbe van véve a film folytatása... azonban már Michael Bay nélkül.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek