Starity

Demi Lovato mint mentor?

2012. május 03. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A legújabb híresztelések szerint a 19 éves sztár lehet az amerikai X Factor legújabb mentora.

hirdetés
Demi Lovato mint mentor?

Még mindig nem lehet biztosan tudni, hogy kik kapnak helyet az amerikai X Factor második évadának mentorgárdájában Simon Cowell és L.A. Reid mellett. Janet Jackson, Fergie, LeAnn Rimes és Britney Spears után most Demi Lovato neve került fel a lehetséges mentorok listájára.

Napjaink egyik legnépszerűbb tinisztárja minden bizonnyal megfelelne Cowell feltételeinek. Az X Factor megalapítójának célja, hogy a 19 éves ex-Disney-sztárral a fiatalabb generációt is a tévé elé vonzzák. Ez valószínűleg könnyen megoldható lenne, hiszen a fiatal énekes-színésznő egyre sikeresebb és napról napra bővül rajongótábora, amely elsősorban fiatalokból áll.

A legfrissebb értesülések szerint egy másik tinisztár, Miley Cyrus is pályázik a megüresedett posztra, és külföldi lapok szerint már tárgyalásokat is folytattak az ügyben.

Eddig Britney neve a legbiztosabb, így ha Demi is csatlakozna a mentorokhoz, be lenne töltve Nicole Scherzinger és Paula Abdul nemrég felszabadult helye.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek