Starity

Megjelent Cheryl Cole új klipje

2012. május 03. 08:08   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az angol énekesnő jelenleg az új albumán dolgozik, nemrég megjelent az első kislemeze, a Call My Name, amihez tegnap debütált a videoklip a YouTube-on.

hirdetés
Megjelent Cheryl Cole új klipje

Nemrég írtunk arról, hogy az angol énekesnő először nevet, majd stílust váltott, majd Calvin Harris közreműködésével megszületett harmadik albumának első kislemeze, a Call My Name, aminek klipje tegnap jelent meg a brit lány hivatalos VEVO-csatornáján.

A videót már márciusban leforgatták Los Angelesben, és már több előzetes is érkezett korábban a klipből, amiben talán az eddigi legdögösebb formáját hozza. A videó és a zene is elég pörgősre sikeredett, ezért érthető hogy a klipet a lány pasik gyűrűjében végigtáncolja. A ruhákat illetően Cheryl a neonszíneket részesítette előnyben, és igyekezett megmutatni tökéletes alakját.

A videómegosztó felhasználóinak eddig tetszett a klip, de volt, aki az ő és az egykori X Factoros mentoráltja, Cher Lloyd közötti hasonlóságot vette észre először.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek