Starity

Ősszel érkezik az RTL II

2012. május 03. 12:12   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

AZ RTL Klub egy médiakonferencián bejelentette: ősszel indul az új kábelcsatornája, amelyen nagy sikerű, saját gyártású produkciók várják a nézőket.

hirdetés
Ősszel érkezik az RTL II

Néhány nappal ezelőtt egy médakonferencia keretein belül végleg lehullott a lepel az RTL II csatorna indulásával kapcsolatosan. Az új adó ősszel, pontosabban október 1-jén kerül a televíziók képernyőjére.

Az RTL Klub ezzel immáron a nyolcadik kábelcsatornáját indítja be, és semmit sem bíz a véletlenre. A Delhusa Gjonnal készített feleségkereső műsor, a Friderikusz Sándor vezetésével ismét virágzó Legyen Ön is Milliomos és a sokak által nagyon kedvelt Szombat Esti Láz is az új csatornán kap majd helyet, sőt, elképzelhető, hogy utóbbiban újra köszönthetjük a csatorna rég nem látott műsorvezetőjét, Stohl Andrást is.

A saját gyártású produkciók mellett sorozatdömping is lesz a nézők számára. Többek között elindul Ed O'Neill és Sofia Vergara főszereplésével a Modern család, és A Nagy Svindli címmel a White Collar című széria is érkezik Matt Bomer és Tiffani Thiessen nevével fémjelezve.

Ha lehet hinni a pletykáknak, akkor a Való Világ 6-nak is az RTL II ad majd otthont, de még az sem kizárt, hogy egy teljesen új műsorformátummal tér vissza a realityműfaj.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek