Starity

Kifecsegték titkaikat a The Saturdays lányai

2012. május 07. 13:01   |   Szerző: Fanni00

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A brit banda két énekesnője az angol Cosmopolitan legújabb számában árult el néhány titkot a magánéletéről. Kiderült, hogy egyikük a régi vágású pasikat kedveli, a másikuk pedig már szívesen lenne anya.

hirdetés
Kifecsegték titkaikat a The Saturdays lányai

Mollie King szereti a régimódi férfiakat, Rochelle Wiseman pedig már szívesen lenne anyuka. Ilyen és ehhez hasonló dolgokat árul el a brit elektro-pop banda két tagja a Cosmopolitan júniusi számában.

Szeretem a kicsit régimódi úriembereket, akik kinyitják előttem az ajtót. Fontos a bizalom, és hogy meg tudjon nevettetni. Néhány exbarátom mondta, hogy olyan az életem, mint egy film. Szeretem a romantikus dolgokat, és ha van párom, teljesen neki szentelem magam.” Majd így folytatta: „Ha tükörbe nézek, nem vagyok teljesen elégedett azzal, amit látok. Tudom, hogy van még min dolgozni, és ezeken próbálok is változtatni” – vallotta a banda szőkesége.

„Most boldog vagyok. Abszolút meg vagyok elégedve a testemmel. Pár évvel ezelőtt találtak két cisztát a petefészkemen, emiatt a súlyom is felszökött. Mostanra viszont elégedett vagyok magammal, nőiesnek érzem magam. Most már csak a boldogság jön, s az utolsó dolog, ami miatt aggódni fogok, az a külsőm. Azt is szeretném már, ha az elkövetkezendő öt évben Marvinnal gyermekünk lenne” – árulta el Rochelle az eddig még nem ismert vágyait az anyasággal kapcsolatban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek