Starity

Csillagot kapott Scarlett Johansson

2012. május 03. 19:07   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Most már az utókorban is nyoma marad Scarlett Johansson munkásságának, ugyanis a színésznő tegnap csillagot kapott Hollywoodban a Hírességek sétányán.

hirdetés
Csillagot kapott Scarlett Johansson

Scarlett Johansson napjaink egyik legsikeresebb és legfelkapottabb színésznője, új filmje, A bosszúállók, amiben Fekete Özvegy szerepét ölti magára, jelenleg a mozilátogatók egyik kedvence, és a nézettségi rekodokat is döntögeti.

A 27 éves lányra már több mint 15 évvel ezelőtt felfigyeltek a rendezők, és Scarlett azóta az egyik legnépszerűbb amerikai színésznővé nőtte ki magát, aki számos sikeres filmben bizonyíthatta tehetségét.

Így tehát érthető, hogy a lány rengeteg elismerést kapott karrierje kezdetétől fogva, de talán a legmegtisztelőbb a mostani, ugyanis Scarlett mostantól saját csillaggal büszkélkedhet a méltán híres Walk of Fame-en, azaz a hollywoodi Hírességek sétányán.

A rendezvényen igazán csinosan megjelenő Scarlett a jelenlévő édesanyjának és nagymamájának mondott köszönetet, elmondása szerint ők segítették és inspirálták őt, hogy független és erős nő legyen. A színésznőé a 2470. csillag a sétányon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek