Starity

Klippremier: Justin Bieber — Boyfriend

2012. május 04. 11:11   |   Szerző: zsanata

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A teljes imidzsváltáson átesett Justin Bieber közzétette legújabb klipjét, a Boyfriendet. A tinisztár ezúttal otthon hagyta a kisfiús énjét.

hirdetés
Klippremier: Justin Bieber — Boyfriend

Justin Bieber új klipje, ami a Boyfriend című kislemezhez készült, ma került fel a hivatalos YouTube-csatornájára. A klip tele van tömény romantikával, így valószínűleg Justinnak lesz mit megbeszélnie szerelmével, Selena Gomezzel.

Ez a szám egyértelműen eltér az eddigiektől, de Justin reméli, hogy rajongói nem pártolnak el tőle, sőt, többen megszeretik. A dal már hetek óta szerepel a toplistákon, és valószínűleg hamarosan a UK Chart első helyen láthatjuk.

A dal Bieber közelgő albumán, a Believe-en lesz megtalálható, amit a rajongók már tűkön ülve várnak. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a Twitter-trendek, melyeknek nagy részét ez teszi ki. Azonban a teljes albumra még várniuk kell egy kicsit, hiszen csak június 19-én jelenik meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek