Starity

Kondákor Zsófi punkra váltott

2012. május 04. 19:07   |   Szerző: Red Lemon

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Piercingek, égnek álló haj, szakadt harisnya és extra mini szoknya: Kondákor Zsófi punkra váltott. A Jóban Rosszban rezidense szerény lányból igazi vad csajjá változik a képernyőn. A színésznő egyáltalán nem bánja, hogy hosszú fürtjeiről le kellett mondania.

hirdetés
Kondákor Zsófi punkra váltott
Fotó: Red Lemon Média

A Csillagvirág Klinika esetlen, rút kiskacsája kemény külsőt ölt. A Veronkát alakító Kondákor Zsófi bátran mondott igent a rövidebb frizurára, hiszen évekig viselt hasonló hajat fiatalkorában is. Zsófi elárulta, a valóságban sosem tartotta magát lázadó típusnak, egyetlen extrém vágya a rikító piros hajszín volt.

„Veronkának elege lett abból, hogy mindenki megalázza, átgázol rajta, így elhatározza, hogy a sarkára áll. Szeretné, ha ezt a belső változást a külseje is tükrözné. Nem árulok el azonban titkot, ha azt mondom, Veronka lélekben így is ugyanaz az önbizalomhiányos lány marad – mesélte karakterének átváltozásáról Zsófi.

„A vágást szívesen bevállaltam, úgyis mindig összefogva hordtam a hajam. Fiatal lányként egészen hosszú ideig mindössze pár centis frizurám volt. Imádtam a rockzenét, de sosem voltam punk, pedig sok barátom ezt az irányzatot képviselte. Mindezek ellenére nem voltam lázadó tinédzser, nem is viseltem szélsőséges ruhákat, vagy kiegészítőket. Egy őrültségem volt: mindig élénkpiros színű hajra vágytam, de akkoriban csak vörös festékre bukkantam, így ez sosem teljesült” – tette hozzá a TV2 sikersorozatának színésznője.


Fotó: Red Lemon Média

Az, hogy Csillagkút lakói mit szólnak Veronka új személyiségéhez, és mennyire sikerül önbizalmat szereznie a lánynak, hamarosan kiderül a Jóban Rosszban új epizódjaiból.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek