Starity

Újabb híresség a Gossip Girlben

2012. május 05. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Cobra Starship sztárja ezúttal ismét a gyönyörű színésznővel, Leighton Meesterrel kezdett közös munkálatba.

hirdetés
Újabb híresség a Gossip Girlben

A Gossip Girlben már megannyi híresség megfordult, a harmadik évadban Hilary Duff alakította a magányos fiú, Penn Badgley szerelmét, de még ebben az évadban Lady Gaga és Joanna García is feltűnt a képernyőn. A következő évadban Tika Sumpter alakította az Upper East Side üzletasszonyát. Az ötödik évadban pedig maga Vera Wang tervezte meg Leighton Meester esküvői ruháját.

A tinisorozat utolsó epizódjában egy újabb hírességre figyelhetünk fel, ő pedig nem más, mint a Cobra Starship frontembere, Gabe Saporta. Az évadzáró epizódot május 14-én mutatják be a tengerentúlon.

Amikor a zenésznek felajánlották a lehetséges szerepet, Gabe egyből elfogadta az ajánlatot, mondván, hogy mostanában nagyon érdekli a filmezés. Arra a kérdésre viszont nem szívesen válaszolt, hogy milyen karaktert kell életre keltenie, csupán ennyit mondott: „Olyan karaktert játszok, aki nem zenész.”

A Gossip Girl stábjából egyedül Leightonnak nem lesz ismeretlen Gabe, hiszen 2009-ben a Good Girls Go Bad című dal klipjében együtt szerepeltek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek