Starity

Ariana Grande és Josh Hutcherson együtt?

2012. május 08. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Május elején röppent fel az a híresztelés, miszerint Az éhezők viadalának Peetája és a V, mint Viktória Catje randizgatnak.

hirdetés
Ariana Grande és Josh Hutcherson együtt?

Amióta Ariana megjent Az éhezők viadalának premierjén, március 12-én, az emberek azt híresztelik, hogy a Nickelodeon sztárja és Josh összejöttek az eseményen.

A Life & Style magazin így számolt be a dologról: „Év eleje óta találkozgatnak egymással. Azért nem hozták még nyilvánosságra, mert a kapcsolatuk még meglehetősen újnak számít.”

Valóban jól titkolát a kapcsolatukat, mert ez volt az első alkalom, hogy arról hallottunk: Ariana és Josh összejöttek.

Máricus elején az OK! magazin készített interjút Arianával. A kérdések között az is szerepelt, hogy látta-e már Az éhezők viadalát. A kérdésre annyit válaszolt: Nem, sajnos még nem. Szörnyű barát vagyok. Én vagyok a legrosszabb barát a földön. Josh elképesztő.”

Ráadásként, egy hónappal a pletykák elterjedése után Josh megjelent Ariana koncertjén a Roxyban. A színész ezenkívül szintén jó barátja a V, mint Viktória sztárjainak is, hiszen Avan Jogiával és Victoria Justice-szal is remek viszonyt ápol.

Noha Josh és Ariana a legédesebb pár a GossipCop.com szerint, addig Josh megcáfolta a hírt azzal a kijelentéssel, hogy „ez nem igaz”, és „nem randiznak”.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek