Starity

Kat Von D a harmadik könyvén dolgozik

2012. május 06. 14:02   |   Szerző: Vegas

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár szusszanásnyi ideje sincs, az eddig kiadott két könyve mellett jelenleg épp a harmadikon dolgozik. Várhatóan ez is olyan sikeres lesz, mint az első kettő.

hirdetés
Kat Von D a harmadik könyvén dolgozik

Kat Von D nem tétlenkedik mostanában: újabb és újabb projekteken dolgozik, és mindig igyekszik a maximumot kihozni magából. Tetoválóművészként és divattervezőként is tevékenykedik, utóbbival még saját kollekciót is piacra dobott, amely a Kat Von D Los Angeles nevet viseli. Emellett kiadta a Sephoránál saját sminkkollekcióját, amit Amerika-szerte reklámoz, és számtalan nyilvános eseményen is részt vesz. De ez nem minden: saját boltjait, a High Voltage Tattoo szalont és a Wonderland galériáját is ő vezeti, háta mögött a tökéletes csapattal, melynek tagjai mindenben támogatják őt, még akkor is, ha a másik munkája miatt el kell, hogy utazzon.

A stílusos hölgytől nem áll távol az írás sem, hiszen már két saját könyvet is kiadott. Első szerzeménye, a High Voltage Tattoo, amely 2009-ben jelent meg, saját tetoválásait és műalkotásait mutatja be. Kat szerint azonban ez nem önéletrajzi könyv, csupán eddigi munkáinak az összefoglalója. A mű számos olyan fotót is tartalmaz, amelyet eddig még sehol sem láthatott a nagyközönség, ezenkívül gyermekkori rajzait és az általa készített tetoválásokat is megtalálhatjuk benne. A High Voltage Tattoo a The New York Times bestseller listáján a 6. helyet érte el.

Második könyve, a The Tattoo Chronicles, amely 2010-ben látott napvilágot, tulajdonképpen egy illusztrált napló az addigi egy évéről. Ez a könyv a The New York Times „Keménykötésű tanácsadó és vegyes témájú” kategóriájában a 3. helyen állt a vásárlók véleménye alapján.

Harmadik könyvén – egyéb elfoglaltságai mellett – jelenleg is dolgozik. A szerzemény előreláthatólag az életről, a halálról, a művészetről és a szerelemről fog szólni. Természetesen biztosak lehetünk benne, hogy Kat mindent megtesz annak érdekében, hogy a saját stílusában íródjon az új könyve is, melynek megjelenési dátumáról egyelőre még nincsenek információink.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek