Starity

Selena Gomez megérkezett Bulgáriába

2012. május 10. 10:10   |   Szerző: cintia0023

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő nemrég érkezett Európába, pontosabban Bulgáriába, hogy elkezdje forgatni a legújabb filmjét.

hirdetés
Selena Gomez megérkezett Bulgáriába

Mostanában sok filmajánlatot kap a híres színész-énekesnő, ám jelenleg csak egyre akar koncentrálni, amelyet már elkezdtek forgatni Bulgáriában. Sajnos az öröme még sem lehet egészen teljes, mert a film forgatási ideje legalább 5-6 hétbe bele fog telni, és így hosszabb ideig távol lesz az otthonától és szívszerelmétől, Justin Biebertől is.

A készülő filmről egyelőre annyit lehet tudni, hogy egy remake lesz, és a The Getaway címet kapta. Az eredetit 1972-ben forgatták, amelynek főszereplői Steve McQueen és Ali MacGraw voltak. A film röviden egy férfiról szól, akit Carter McCoynak hívnak, és egy fegyveres rablás következtében négy éve börtönben ül. Megkéri a feleségét, Carolt, hogy a befolyásos Beynonnak szóljon a szabadulása érdekében, cserébe bármit képes megtenni. Miután nagy nehézségek árán sikerül kiszabadulnia, az egyik akció követi a másikat, és Carternek menekülnie kell a feleségével az oldalán. A film tele van akciódús jelenetekkel, így unatkozni nem fognak a nézők.

Selena valószínűleg egy fiatal feleséget fog eljátszani, Fran Clintont, aki egy állatorvos. A szerepe szerint egy bankrablót fog elcsábítani.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek