Starity

Öt nyári randiötlet a sztároktól

2012. május 13. 13:01   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vége a sötét téli hónapoknak, és lassan a tavasz is búcsút int, közeledik a nyár, és ezzel együtt beindulnak a hormonok is. Ebben a cikkben a sztárpárok mutatják be kedvenc randiötleteiket, amiket ők is imádnak.

hirdetés
Öt nyári randiötlet a sztároktól

Végre már vége a hosszú, hideg, sötét télnek, és már a tavasz is lassan nyárba vált át, egyre melegebb lesz, rövidebbek az éjszakák, és hosszabbak a nappalok.

A legtöbb fiatal, aki kapcsolatban él, kihasználja a szabadságot és a nyár felhőtlen érzését, és megszaporodnak a randizó párok is. Öt sztárpáron keresztül most tippeket adunk egy mesés és romantikus nyári találkozóhoz.

Fesztiválozás: Ha te és a párod is imádjátok a fesztiválokat, kövessétek Emma Roberts és Chord Overstreet példáját, akik felhőtlen jókedvvel bulizták végig az idei Coachella fesztivált, és láthatólag remekül érezték magukat.

Vízparton: A Pretty Little Liars bájos színésznője, Lucy Hale és a The Secret Circle szexi boszorkánya, Chris Zylka Miami Beachet választották egy romantikus randi helyszínéül. Bár itthon a tenger hiányzik az idillből, a Balaton vagy más tó is remek helyszín lehet napközben egy vidám úszkáláshoz, majd egy nyáresti romantikus sétához.

Biciklis kirándulás: Összekötni a kellemest a hasznossal – ez lehetett Miley Cyrus és Liam Hemsworth mottója, amikor biciklivel indultak kirándulni Los Angelesben. Friss levegő, napsütés és remek testmozgás jellemzi ezt a randifajtát, emellett nagyon romantikus a naplementében tekerni szíved választottjával. Egy valamire azonban nagyon oda kell figyelni: ha ezt a randifajtát választjátok, vigyázzatok a nap káros hatásaira, használjatok naptejet, és a déli órákban inkább az árnyékon tartózkodjatok a napszúrás elkerülése érdekében.

Vidámparkozás: Ha a pároddal örök gyerekek vagytok, ez a legmegfelelőbb randihely a számotokra, hiszen itt kedvetekre szórakozhattok és bolondozhattok egész nap, mint ahogy a Jersey Shore-os Pauly D, Snooki és Deena is tette. Egy ilyen randin biztosan mindketten jól szórakoznátok, és egy örök élmény maradna az együtt töltött vidám percek, órák után.

Piknik: Ha mindketten imádjátok a természetet és a friss levegőt, de emellett szerettek a fűben ülve heverészni, a piknikezést nektek találták ki. Nincs is jobb annál, mint amikor egy fa árnyékában egy kiterített pléden eszitek az otthon elkészített ételeket, miközben a nagy melegben a hűs szellő simogatja az arcotokat. Ha szerettek kirándulni, kövessétek a két tinisztár, Justin Bieber és Selena Gomez példáját, akik szintén ezt a randiformát választották.

Természetesen ezeken kívül még rengeteg randiformával tehetitek színesebbé a nyarat, de a nagy romantikázás közben azért mindig figyeljetek oda a nap káros hatásaira és a megfelelő folyadékbevitelre is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek