Starity

Bajára érkezik a Miss Saigon musical

2012. május 07. 17:05   |   Szerző: Kelly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színészek gőzerővel készülnek a Miss Saigon musical bajai, szabadtéri bemutatójára.

hirdetés
Bajára érkezik a Miss Saigon musical

Áprilisban az előadás főbb szereplői Budapesten a Bajai Halászcsárdában tartottak egy sajtókonferenciát, hogy a tavalyi Sopronban szabadtéren bemutatott sikerdarabot most újfent szabadtéren mutathassák be, ezúttal Baján. A művészek összekötötték a kellemeset a hasznossal, ugyanis közvetlenül a sajtótájékoztató után halászlevet főztek közösen – pontosabban csapatokba verődve –, ezzel is hódolva a bajai hagyományoknak.

Május 4-én pedig a művészgárda két tagja, Vágó Zsuzsi és Kerényi Miklós Máté egy újabb sajtótájékoztatón vett részt, melyet ezúttal a tradíciókhoz hűen a produkció helyszínén, Baján egy kis halászcsárdában tartottak meg. A musicalszínészek felvázolták az előzetes történéseket, eseményeket, illetve az előadás dalaiból is énekeltek.

Máté meghatódott a 17 évvel ezelőtti Miss Saigon-béli emlékektől, ő ugyanis már akkor, gyerekszínészként szerepelt a darabban. Zsuzsi pedig az idén nyáron is megrendezésre kerülő Bajai Musical Táborban fog tanítani, immár hatodik alkalommal. Ahogy ő szokta mondani, már szinte hazalátogat a városba. A sajtótájékoztató végén pedig – csakúgy, mint Pesten –, itt is megmutathatták a művészek, hogy milyen finom halászlevet tudnak készíteni.

Augusztus 24. és 26. között a négyezer férőhelyes szabadtéren felállított nagyszínpadon tekinthetik meg a bajai és az ország különböző pontjairól érkező nézők a sikermusicalt, olyan parádés szereposztással, mint Dolhai Attila, Szabó P. Szilveszter, Mészáros Árpád Zsolt, Feke Pál, Bordás Barbara, illetve a már fent említett Vágó Zsuzsi és Kerényi Miklós Máté.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek