Starity

Megmutatta kislányát Jack Osbourne

2012. május 09. 01:01   |   Szerző: cintia0023

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jack, Lisa és az újdonsült nagymama, Sharon Osbourne a HELLO! magazin címlapján pózolnak együtt az imádni való kislánnyal, Pearllel.

hirdetés
Megmutatta kislányát Jack Osbourne

Első látásra szerelemes lettem a lányomba!” – nyilatkozta a valóságshow-sztár. Menyasszonyával, Lisa Stellyvel közös kislányuk április 24-én látta meg a napvilágot. Az újságok már tűkön ülve várták, hogy elsőként közölhessék a kislányról a képeket.

Az emberek azt mondják, hogy amint meglátom a gyermekemet, azonnal szerelmes leszek, de hallani más, mint tapasztalni. Aki még nem élte át ezt az egészet, az nem értheti, milyen a pillanat – mondta az újságnak a 26 éves, egykori realitysztár. – Abban a pillanatban, amikor megláttam, úgy éreztem, hogy olyan szeretetet még soha nem éreztem semmi és senki iránt. Ez kissé furcsa és nyomasztó, de mindenekelőtt remek dolog.”

Hihetetlen, hogy Jack milyen magabiztosan fogta a kicsit – tette hozzá Sharon, az újdonsült nagymama, aki már az 59. évében jár, és a legendás rocker, Ozzy Osbourne felesége. – Nagyon örülök, hogy a fiam és a felesége ilyen boldogok együtt.”

Pearl Jack és Lisa elsőszülött gyermeke. Az anyuka Los Angelesben hozta világra a csöppséget, aki makkegészségesen született meg. A pár már lázasan szervezi az esküvőt, terveik szerint még idén szeretnének megesküdni. Gratulálunk a családnak!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

jack sharon Osbourne
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek