Starity

Rebecca Black szívéből énekel

2012. május 09. 01:01   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Friday énekesnője egy új, vidám klippel köszönti a nyarat, amely tegnap jelent meg, és a Sing It című dalhoz készült.

hirdetés
Rebecca Black szívéből énekel

A YouTube-szenzációnak, Rebecca Blacknek úgy tűnik, nem vették el az énekléstől való kedvét a Friday című dalának negatív kritikái, hiszen a szám megjelenése óta már kiadta a My Moment és a Person of Interest című szerzeményeit is, és most megérkezett új klipje, ami a Sing It címet viseli. A dal már május elején debütált a legnagyobb videómegosztó potálon, ám a hozzá készült klipről eddig nem lehetett tudni a kulisszatitkokat, csak a megjelenésének dátumát.

A videó tegnap jelent meg az E! News honlapján, és mától már az iTunesról is bárki letöltheti az énekesnő negyedik klipjét.

A Sing It egyértelműen egy vidám, nyári dal, ezért a klip helyszíne is remek választás volt, mivel a gyönyörű Malibun forgatták. Rebecca a videóban a barátaival szórakozik és bulizik, élvezik a nyarat és a napsütést.

A lány jelenleg a debütáló albumán dolgozik, és pár infót is elárult a bemutatkozó lemezről: „Az emberek meg fognak lepődni, hogy mennyi különböző szám lesz rajta. Lesz ballada, pörgős dance is, de nem lesz több olyan, mint a Friday. Határozottan próbálok minden dalban más lenni.”

A lemezről még nem tudni, mikor jelenik meg, addig is itt az új videó, ami valószínűleg szintén helyet kap a bemutatkozó albumon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek