Starity

Megjelentek az első képek a Spring Breakersből

2012. május 08. 17:05   |   Szerző: SugarGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Interview magazin jelentette meg az első hivatalos képkockákat a filmből.

hirdetés
Megjelentek az első képek a Spring Breakersből

Már március óta tele van a sajtó a Spring Breakers forgatásáról szóló hírekkel. Nagy szenzációnak számít, hogy a népszerű tinisztárok, Selena Gomez és Vanessa Hudgens egy felettébb vad szerepben térnek vissza a mozivásznakra. Mi több, a film rendezője, Harmony Korine elárulta, hogy a filmben Heather Morris is feltűnik majd.

Selenáék, a filmben Ashley Bensonnal és Rachel Korine-nel karöltve, kirabolnak egy éttermet, letartóztatják őket, majd megismerkednek egy drog- és fegyverkereskedővel, akit James Franco alakít majd. Ez az ember bevezeti őket a saját világába. Innentől szex, drog, alkohol és vad partik övezik a lányok életét.

„Már kezdtek nagyon egyhangúvá válni a szerepek, amiket vállaltam, ezért már nagyon szerettem volna csinálni valami teljesen eltérőt. – modta Selena az Interview magazinnak szerepével kapcsolatban – És ez a szerep pont kapóra jött nekem. Amikor meghallottam egyből úgy reagáltam, hogy »Ezaz! Pontosan ezt akarom csinálni«. Azt akarom, hogy komolyan vegyenek színésznőként, és ezzel most határozottan elindultam azon az úton. Viszont ezelőtt még sosem szívtam el egy cigarettát sem, és nagyon nevetséges volt, mert meg kellett mutatniuk, hogyan csináljam!”

A forgatások már befejeződtek, azonban az utómunkálatok miatt a rajongóknak év végéig várniuk kell a megjelenésre. Addig is itt van pár kép a film jeleneteiből, így most ennyivel is be kell érniük.


A többi kép az Interview magazin oldalán megtekinthető

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek