Starity

Ló mentette meg Johnny Depp életét

2012. május 09. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színészt ledobta egy ló legújabb filmjének, a The Lone Rangernek a forgatásán.

hirdetés
Ló mentette meg Johnny Depp életét

A 48 éves színész legújabb westernfilmjét, a The Lone Rangert forgatja, és a legutóbbi felvételek alatt egy erőteljes ló ledobta a hátáról. Johnny meglehetősen nagyot esett, ám úgy gondolja, az állat megmentette az életét.

Depp, aki Tontót alakítja a filmben, elmondta: „Szerencsés vagyok, hogy itt lehetek. Számos filmben forgattam lóháton, és estem már párszor, de ez kemény volt. Nagyon jó viszonyba kerültem ezzel a Scout nevű lóval, és akárhányszor megnézem a felvételt, azt látom, amint megmenti az életem.”

A Karib-tenger kalózai sztárja hisz abban, hogy a nagyszerű kapocsnak, mely köztük van, köszönhető, hogy az állat, noha 22 méterre (!) taszította magáról a színészt, biztosította, hogy az esés ne legyen olyan óriási. Depp valószínűleg alaposan beverhette a fejét, hiszen akárhogyan is számoljuk, egy 22 méteres esést aligha lehet életmentőnek nevezni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek